Werkleider Logistiek Gezocht

Ervaren, gedreven en enthousiast!

Stichting La Poubelle zoekt een: Werkleider Logistiek (36 uur m/v)

La Poubelle is een goed draaiend, zelfstandig opererend kringloopbedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht met locaties in Tilburg, Goirle en binnenkort Rijen. Het kringloopbedrijf bestaat op dit moment uit twee kringloopwinkels, een afdeling logistiek en een diversiteit aan werkplaatsen en is een onderdeel van de Diamant-groep, de sociale werkvoorziening van Tilburg en 5 regiogemeenten.

Karakteristiek aan onze organisatie is de kleurrijke mix van mensen die er werken. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders, zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 250 mensen actief.

Ben jij een gedreven professional met een sterk analytische blik en passie voor logistiek? Zijn de woorden daadkracht, adviesvaardig en motivator op jou van toepassing? Dan kun jij jezelf bij La Poubelle overtreffen!

Wij zijn op zoek naar een geboren leidinggevende, liefst eentje met ervaring binnen de logistiek. Je bent in staat sturing te geven, te plannen, te organiseren en te motiveren zonder daarbij de focus op het logistieke proces uit het oog te verliezen. Tot slot wordt er een pro-actieve rol van je verwacht in de verdere ontwikkeling van La Poubelle gericht op de herinrichting van het inname centrum in Tilburg. Deze ontwikkeling vraagt om een leidinggevende welke op termijn zal doorgroeien naar een volwaardig lid van ons MT met de daarbij horende verantwoordelijkheden.

Als werkleider logistiek geef je leiding en begeleiding aan ongeveer 25 medewerkers die op reguliere arbeidsmarkt (nog) niet of moeilijk aan de slag komen. Hierbij word je ondersteund door 1 assistent-werkleider. Je maakt onderdeel uit van een team van werkleiders dat aangestuurd wordt door de bedrijfsleider van het kringloopbedrijf. In de kern ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van het logistieke proces, te weten: inname goederen, het ophalen van goederen, de interne goederenstroom, demontage, het afvoeren van (herbruikbare) goederen en materialen en de bezetting van de milieustraten in Tilburg en Goirle.

Ben jij:

  • een daadkrachtige leidinggevende met passie voor logistiek, geëngageerd met onze doelgroep en beschik je over een relevante opleiding, ruime ervaring als leidinggevende binnen de logistiek en heb je HBO werk- en/of denkniveau?
  • een mensgerichte, motiverende leidinggevende, met aandacht voor ontwikkeling welke de afdeling logistiek in staat stellen mee te bewegen in de groei, omzet, verhuizing en uitbreiding van de winkels?
  • voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig ingesteld en beschik je over kennis van MS Office?
  • in staat helder te communiceren en alert op een goede mondelinge en schriftelijke presentatie?
  • zelfstandig, maar ook iemand die graag samenwerkt?
  • ondernemend, verantwoordelijk, representatief, resultaatgericht en kun je overtuigen?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en C.V. graag uiterlijk 20 juni 2017 per e-mail, gericht aan Twan Oomes (HR Adviseur); twan.oomes@diamant-groep.nl

Wij bieden een afwisselende functie met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Verder bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Theo van der Bruggen, manager van Stichting La Poubelle, bereikbaar via ons centrale nummer 013 – 5439222.

Kringloopveiling

Kalender Item veiling 2017

Binnenkort kun je weer naar hartenlust bieden op de voorwerpen van je begeerte…

Regelmatig krijgen wij spullen binnen die zich in positieve zin onderscheiden van ‘de rest’… Die mooie spullen, van leuke collectors-items en vintage meubels tot metalen speelgoed en hedendaagse kunst, gaan wij op zaterdag 20 mei onder de aandacht brengen tijdens een heuse veiling, met een heuse veilingmeester, voor iedereen toegankelijk. De veiling begint op zaterdag om 13.00 uur en je kunt jezelf (gratis) inschrijven vanaf 11.00 uur. We zijn en blijven natuurlijk een kringloopwinkel, dus zullen de veilingprijzen ook navenant zijn… De kavels zijn vanaf zaterdag 13 mei te bekijken in de winkel.

Marcel Brouwer, eerder werkzaam bij het gerenommeerde veilinghuis Christie’s en bekend van Tussen Kunst & Kitsch zal voor het vierde jaar op rij onze veilingmeester zijn.

SONY DSC

Meedoen aan de veiling is eenvoudig en kost niks.
Koffie met iets lekkers erbij is ’van het huis’

Download of bekijk hier een compleet overzicht:
Kavellijst Kringloopveiling 2017  (wijzigingen voorbehouden)

Op onze Facebook pagina vind je wat grotere afbeeldingen…
https://www.facebook.com/pg/kringloopwinkellapoubelle/photos/?tab=album&album_id=1367201390016452

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Repair Café en Koopavond

IEDERE EERSTE DONDERDAG VAN DE MAAND: REPAIR CAFÉ en KOOPAVOND
Uitgezonderd feestdagen en de zomervakantie…
i.v.m. De dodenherdenking, die op de eerste donderdag van mei valt, slaan we deze maand over.
Eerstvolgende REPAIR CAFÉ én KOOPAVOND daarom op donderdag 1 juni!

rc-koopavond-algemeen-web

Bewaren

Bewaren

Aangepaste openingstijden

sluiting-diner

OOK OP 24 EN 31 DECEMBER SLUITEN WIJ OM 16.00 UUR

La Poubelle wenst je bijzonder fijne feestdagen.

Grote kerstmarkt op 19 november

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een grote, gezellige kerstmarkt met muziek, warme dranken en heel veel sfeer..!
Een beetje anders dan anders, want we blijven binnen deze keer.
Minder koud, maar zeker niet minder spectaculair, want we hebben een ongelooflijk groot assortiment kerst-‘parafernalia’…

‘KOMT ALLEN TEZAMEN’

In Tilburg én in Goirle!
Van 10.00 tot 17.00 uur

kerst-square-fb-ii

Bewaren

TAARTENBAKKER GEZOCHT

Deze vacature is inmiddels ingevuld:

bakker-vacature

Nét nu heel Holland bakt, houdt ónze ‘huisbakker’ ermee op.
We zullen hem gaan missen en wensen hem het beste.
Maar die belachelijk lekkere appeltaart houden we erin!

Daarom zijn wij, voor onze winkel aan de Hoevenseweg, op zoek naar een enthousiaste bakker m/v die twee ochtenden per week dit beproefde en hooggewaardeerde recept wil laten voortleven.
Omdat het vrijwilligerswerk betreft, bestaat je beloning voornamelijk uit de dankbaarheid van de bezoekers van het altijd gezellige koffiehuukske, en de waardering van je collega’s omdat je altijd ‘zo lekker ruikt’…

Voel jij je geroepen om deze dankbare taak op je te nemen, ken je iemand die dit graag zou willen doen of wil je eerst wat meer weten? Bel dan 013 543 9222 en vraag naar Manon of Els.

( Koekenbakkers gelieve niet te solliciteren. 😉 )

 

Bewaren

Bewaren

BUY NOTHING NEW

facebook-buy-nothing-new

OKTOBER is BUY NOTHING NEW MAAND

Het idee is dat je de hele maand niets nieuws aanschaft maar enkel gebruikte artikelen koopt.

Zondag 16 oktober is dit jaar uitgeroepen tot BUY NOTHING NEW DAG.
Je kunt dan een (fiets)tocht maken langs negen, in hergebruik gespecialiseerde winkels in Tilburg
De aangesloten winkels hebben dan een speciale KOOPZONDAG(middag) van 12.00 tot 16.00 uur.
Vraag een stempelkaart in de winkel waar je je tocht begint.
Lever bij je laatste bezoek je volle stempelkaart in en maak kans op leuke prijzen.

Deelnemers en (voorgestelde) route-beschrijving

ophaalserviceveilingactiviteiten kalenderveel gestelde vragen sidebar2temp

Email     Twitter     Facebook